RORUEN


mun. Chişinău
str. B. Bodoni, 45
| tel: 22-99-65
22-74-20
tel/fax: 21-22-08

Recunoaştere şi realizări

Pentru Societatea „"Audit-Concret" recunoaşterea şi realizările reprezintă nu doar o însuşire de evenimente şi premii, ci şi un angajament luat faţă de orice lucru ce ne este încredinţat, fiind un semn tangibil al respectului nostru faţă de fiecare client.

Pe parcursul anilor de activitate Societatea „"Audit-Concret" a evoluat vertiginos. Avînd în 1996, anul fondării, doar 11 beneficiari ai serviciilor noastre, actualmente se înregistrează circa 160 de clienţi. Respectarea indicatorilor calitativi ai serviciilor prestate de către angajaţii noştri este un factor important în desfăşurarea activităţii Societăţii „"Audit-Concret". Indicatorul competitivităţii forţei de muncă este în creştere, astfel pe parcursul anilor de activitate Societatea nu a primit nici o reclamaţie, fapt caracterizat de calitatea înaltă a serviciilor. Acest lucru vorbeşte despre existenţa unei productivităţi înalte a personalului şi a unui management eficient, fapt care este datorat atenţiei deosebite acordate de către companie factorului uman.

Drept recunoaştere a calităţii activităţii desfăşurate, la finele anului 2000, 2005 şi 2005 Societăţii „"Audit-Concret" i-a fost decernat Premiul de Stat al Republicii Moldova pentru realizări în domeniul Calităţii, Productivităţii şi Competitivităţii. De asemenea, pe parcursul a cinci ani consecutivi (1998-2002) Compania „"Audit-Concret" s-a învrednicit de titlul Businessmanul anului.

Anul 2005 pentru Societate este un an la fel de bogat în evenimente deosebite, deoarece printre cele mai notorii mărci comerciale ale Republicii Moldova a fost apreciată şi marca comercială a Societăţii noastre. În cele din urmă SRL „"Audit-Concret" se învredniceşte de Premiul Mare „Mercurul de Aur” al concursului „Marca Comercială a anului 2004” – la categoria „Servicii” nominaţia „Speranţa”. De asemenea, Companiei i-a fost decernată Medalia de Onoare a Concursului „Marca comercială a anului 2005” la categoria „Servicii financiare”, nominaţia „Fidelitate”.

Actualmente Societatea are oficial deschise filiale în oraşele Briceni şi Drochia, la moment se lucrează asupra deschiderii filialelor în sudul Republicii şi anume în regiunea Comrat.

Nu ezitaţi! Contactaţi-ne imediat!